Embodied Manifestation

DEN STORE AYURVEDA-EPISODE •• Del 1 med Stine Brink

January 15, 2019

Har du kendskab til Ayurveda? Det har du i hvert fald efter denne episode, hvor The Dichotomy har besøg af skønne og eventyrlige Stine Brink. Stine er yogalærer og underviser + giver sessioner i Ayurveda.

Denne episode deles op i 3 dele - dette er altså den første del. Her lærer vi, hvad Ayurveda er, hvad vi kan bruge det til, hvad energityperne er for nogle, hvordan de kommer i ubalance, og hvad der sker, når de kommer i ubalance, og hvad konsekvenserne kan være, hvis vi ikke får rettet op på netop disse ubalancer. Vi lærer også mere om Stine.

Vi lærer, hvad ræven symboliserer for hende, vi hører om Stines rejse til her, hvor hun er i dag, og hvordan det er lykkes for hende at ernære sig fuldkomment af sin passion. Vi hører om hendes intentioner for 2019, lærer om hendes største frygt, og hører Stines tanker om dét at tage betaling for at hjælpe andre. Vi hører om udfordringerne og glæderne ved at være yogalærer og meget, meget mere. Denne episode er skøn for dig, som gerne vil lære mere om Ayurveda, for dig, som gerne vil inspireres i din færd mod at leve af at hjælpe andre, og for dig, som gerne vil vide, hvordan du kan opnå balance.

Husk at abonnere, så du får de to andre dele af denne store episode om Ayurveda.

Find Stine:

Instagram

Hjemmeside

 

Find Luca Sofia:

lucasofia.dk

Human Design Readings: Human Design

SOULmedi-bibliotek: SOULmedi

instagram