Embodied Manifestation

DEN STORE AYURVEDA-EPISODE •• Del 2 med Stine Brink

January 18, 2019

Del 2 ud af 3 af den store Ayurveda-episode med dygtige yogalærer og Ayurveda-vejleder Stine Brink.

I denne episode lærer vi, hvorfor vi går i ubalance, og hvordan ubalancerne kommer til udtryk i de forskellige doshaer. Vi lærer også om, hvilken påvirkning raw food har på systemet, om det ayurvediske ur og sæsonerne, om amma (ufordøjet mad+følelser+indtryk), abyianga og overvægt. Stine taler også om kropsbillede fra det Ayurvediske perspektiv, og lærer os om den Ayurvediske pulsdiagnose. Vi hører også om, hvordan vi skal indtage vores mad for bedst fordøjelse.

Vi lærer om dharma og kria, om sammenhængen mellem doshaerne og dharma og kria, Stines morgenrutine, og så dykker Stine lidt ned i min kapha-ubalance for at illustrere nogle pointer omkring hvordan ubalancerne kan komme i værk. Vi lærer også om, hvad det betyder at "modsætningen bringer balance," som er et stærkt, Ayurvedisk princip, og hvad der gør, at Ayurveda og yoga kan være fuldstændig ligegyldigt.

I del 3 som kommer sidst på ugen lærer vi bl.a. om, hvad medicinen er mod disse balancer og hører mere personligt om Stine.

Denne episode er skøn for dig, som gerne vil lære mere om Ayurveda, for dig, som gerne vil inspireres i din færd mod at leve af at hjælpe andre, og for dig, som gerne vil vide, hvordan du kan opnå balance.

Husk at abonnere, så du får den sidste del af denne store episode om Ayurveda.

Find Stine:

Instagram

Hjemmeside

 

Find Luca Sofia:

lucasofia.dk

Human Design Readings: Human Design

SOULmedi-bibliotek: SOULmedi

instagram