Embodied Manifestation

Clairvoyant og mønsterbryder •• med clairvoyant rådgiver Tine Ann Gaardsdal

March 19, 2019

She started from the bottom, now she's here. Tine Ann Gaardsdal voksede op i Esbjerg. Hun mistede i en tidlig alder sin far og blev efterfølgende alene med sin mor, som var psykisk syg. Som 12-årig havde hun et nervøst sammenbrud, som tillod hende at høre stemmer, andre ikke kunne høre.

Tine kastede sig over skolearbejdet for at have et fokuspunkt i tilværelsen og satte sidenhen sin passion og energi ind på at blive professionel, klassisk sanger. Efter 20 år fik Tine den idé, at hun skulle blive clairvoyant rådgiver. Og det blev hun så.

I denne epiosde hører vi om Tines barndom, udfordringer og sejre. Vi hører hendes tips og tricks til at leve af at være clairvoyant rådgiver (jeg sad undervejs i samtalen og tænkte, at hvis jeg skulle beskrive Tine med ét ord, var det ressourcerig!) og så hører vi også om nogle sjove og spændende oplevelser, Tine har haft som clairvoyant.

Desuden giver Tine mig en lille reading, så du kan få en fornemmelse af, hvordan Tine udfolder sin praksis.

Denne episode er særligt spændende for dig, som kommer fra svære kår og vil inspireres af en normbryder. Den er også relevant for dig, som ønsker at lykkes med at være selvstændig. Og så er episoden vigtig for dig, som har temaer oppe omkring at have et åbent/lukket hjerte, omkring fællesskab og ensomhed.

God fornøjelse.

Find Tine:

https://clairvoyancenu.dk

https://www.facebook.com/TineAnnGaardsdal/

Find Luca Sofia:

lucasofia.dk

Human Design Readings: Human Design

SOULmedi-bibliotek: SOULmedi

instagram